Hotel > Thailand > Patong BeachBan Karon > Baan Nern Sai Resort Patong Beach

 


  

Baan Nern Sai Resort Patong Beach

3 star hotel    7 Muen Ngen Rd., Patong Tri - Trang Beach Kathu   3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Baan Nern Sai Resort Patong Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


336th Kedudukan daripada 461 Patong Beach hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baan Nern Sai Resort dalam Ban Karon
Baan Nern Sai Resort adalah hotel bajet terletak di Patong Beach Thailand dengan bintang Kedudukan 3. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 336th daripada sejumlah hotel 461 di kawasan itu.

Bilik
Baan Nern Sai Resort mempunyai 24 bernas bilik dan kadar dari THB 1150 kepada THB 2350.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Baan Nern Sai Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ao Patong dan Ao Karon. Ao Kata Yai dan Ao Kamala juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 336th dalam Patong Beach.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Karon dan Ban Trai Trang yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Na Nai, Ban Talat Kathu dan Ban Patong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Patong Beach.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Baan Nern Sai Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Patong Beach ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Karon
5 bintang Baan Yin Dee Boutique Resort dan Blue Ocean Beach Resort Tri Trang yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Jirana Hotel Patong dan Avista Hideaway Resort & Spa - Phuket adalah alternatif yang hebat berhampiran Baan Nern Sai Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Baan Nern Sai Resort Patong Beach. Baan Nern Sai Resort Patong Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s