Hotel > Thailand > Ban Chao Mai (2)Ban Bu Lu > Baan Chao Mai Beach House Ban Chao Mai (2)

 


  

Baan Chao Mai Beach House Ban Chao Mai (2)

2 star hotel    36 Moo.6 Tambon Koh Libong, Kantang,   3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Baan Chao Mai Beach House Ban Chao Mai (2)

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Ban Chao Mai (2) hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Ban Chao Mai (2)
Baan Chao Mai Beach House adalah hotel penarikan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ban Bu Lu daripada Ban Chao Mai (2), Thailand. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.7 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Ban Chao Mai (2) berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 7 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1200 untuk THB .

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Ban Chao Mai (2) terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ao Talo Langcha dan Ao Talo Lae Lae. Ao Talo Po Ya dan Ao Talo Ayiang juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Bu Lu dan Ban Maphrao yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Phra Muang, Ban Khlong Wa dan Ban Chao Mai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Chao Mai (2).

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Baan Chao Mai Beach House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ban Chao Mai (2) ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Haadyao Nature Resort bintang 2 adalah berhampiran untuk Baan Chao Mai Beach House. Juga dalam kawasan adalah Libong Sunset Resort dan Libong Nature Beach Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Koh Mook Sivalai Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Baan Chao Mai Beach House Ban Chao Mai (2).

Baan Chao Mai Beach House Ban Chao Mai (2)

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s