Hotel > Brazil > Salvador da BahiaAmaralina > B Salvador Salvador da Bahia

 


  

B Salvador Salvador da Bahia

3 star hotel    Avenida Amaralina, 74  2.5/5 "Sederhana"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di B Salvador Salvador da Bahia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 37 Salvador da Bahia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


B Hotel Salvador dalam Amaralina
Selamat datang ke B Hotel Salvador 3bintang, penginapan selesa berhampiran Amaralina dalam Salvador da Bahia, Brazil. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 12th daripada hotel 37 dalam Salvador da Bahia berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 37 dengan penempahan pada harga yang murah dari BRL 54.5 untuk BRL 999.1.

kawasan tempatan perbandingan seperti Amaralina dan Pituba yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Sao Caetano, Piraja dan Itapoa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Salvador da Bahia.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di B Hotel Salvador. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Salvador da Bahia ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pousada Solumar bintang 0 adalah berhampiran untuk B Hotel Salvador. Juga dalam kawasan adalah Hotel Vilamar dan Pousada Dilmar itu. Untuk pilihan lain cuba Nacional Inn Salvador yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di B Salvador Salvador da Bahia.

B Salvador Salvador da Bahia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1016s