Hotel > United Kingdom > LondonKing's Cross > Avonmore Hotel London

 


  

Avonmore Hotel London

2 star hotel    57 Cartwright Gardens  3.6/5 "Baik"  (82 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Avonmore Hotel London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


429th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Avonmore Hotel Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam London, mencari lagi daripada Avonmore Hotel, penginapan mudah tetapi berfungsi berhampiran King's Cross dalam United Kingdom. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1078 London dan berada di kedudukan nombor 429th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 40 untuk GBP 179. Terdapat 15 menyeronokan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran British Museum dan BT Tower. Dengan Royal Opera House Theatre Royal Drury Lane dan dalam jarak yang singkat.

Apabila London, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti King's Cross dan Bloomsbury, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Euston, Saint Pancras Holborn dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Avonmore Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk George Hotel - B&B bintang 0 adalah berhampiran untuk Avonmore Hotel. Juga dalam kawasan adalah The Judd Hotel dan Crescent Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Mentone Hotel - B&B yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Avonmore Hotel London. Avonmore Hotel London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s