Hotel > Sri Lanka > Nuwara EliyaHawa Eliya East > Avian Breeze Nuwara Eliya

 


  

Avian Breeze Nuwara Eliya

1 star hotel    Badulla Road, Katumana,  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Avian Breeze Nuwara Eliya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


52nd Kedudukan daripada 74 Nuwara Eliya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Avian Breeze Gambaran Umum
Avian Breeze adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 1. Hotel ini terletak di dalam kawasan Hawa Eliya East daripada Nuwara Eliya, Sri Lanka. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 74 dalam Nuwara Eliya, hotel ini kini menduduki tempat 52nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 105 untuk LKR 192.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hawa Eliya East dan Seetha Eliya yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kelegala, Sashinath's Home dan Bonavista Place juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nuwara Eliya.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Avian Breeze dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nuwara Eliya ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Aruna Resort bintang 0 adalah berhampiran untuk Avian Breeze. Juga dalam kawasan adalah Vishmis Rest Hotel dan Blackpool Bungalow itu. Untuk pilihan lain cuba Anish Park Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Avian Breeze Nuwara Eliya. Avian Breeze Nuwara Eliya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s