Hotel > Thailand > Ban Soi RakhlongBan Na Suan Bon (1) > Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani Ban Soi Rakhlong

 


  

Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani Ban Soi Rakhlong

4 star hotel    454 Moo 3, Tambol Banrai, Ampher Banrai, Uthai thani  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani Ban Soi Rakhlong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Ban Soi Rakhlong hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mewah Penginapan di Ban Soi Rakhlong
Panduan Terletak di kawasan yang Ban Na Suan Bon (1) daripada Ban Soi Rakhlong, Thailand, Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani adalah tandingan4 bintang penginapan. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 0 Ban Soi Rakhlong dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 64 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 3800 untuk THB 6300.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Na Suan Bon (1) dan Ban Ong Sit yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Phu Toei (1), Ban Dan Mae Chalaep dan Si Sawat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Soi Rakhlong.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ban Soi Rakhlong ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Na Suan Bon (1)
5 bintang Avatar Spa Mountain Suites Uthai Thani dan Mida Resort Kanchanaburi yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk River Kwai Hotel dan Thai Garden Inn Kanchanaburi adalah alternatif yang hebat berhampiran Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani Ban Soi Rakhlong.

Avatarn Miracles Hotel, Uthai Thani Ban Soi Rakhlong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s