Hotel > Sri Lanka > KalutaraMaha Hinatiyangala > Avani Kalutara Resort

 


  

Avani Kalutara Resort

4 star hotel    St Sebastian’s Road, Katukurunda  3.9/5 "Baik"  (546 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Avani Kalutara Resort

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 7 Kalutara hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Avani Kalutara Resort dalam Maha Hinatiyangala
Avani Kalutara Resort adalah hotel sangat selesa terletak di Kalutara Sri Lanka dengan bintang Kedudukan 4. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.8 - menjadikannya pilihan tandingan. Daripada jumlah hotel 7 dalam Kalutara, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Avani Kalutara Resort mempunyai 105 mewah bilik dan kadar dari LKR 119.2 kepada LKR 285.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Parliament of Sri Lanka dan Duwa Road End - Comunicamos.EU. Dengan National Insurance Cooperation FCCISL dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kalutara, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Maha Hinatiyangala dan Kuda Hinatiyangala, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Katukurunda, Elukwatta dan Kalamulla juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kalutara.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Avani Kalutara Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kalutara ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kani Lanka Resort & Spa bintang 4 adalah berhampiran untuk Avani Kalutara Resort. Juga dalam kawasan adalah A-Prima dan La Veranda itu. Untuk pilihan lain cuba Hibiscus Beach Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Avani Kalutara Resort.

Avani Kalutara Resort

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3115s