Hotel > Afrika Selatan > SwellendamScheepersrus > Augusta de Mist Country House and Kitchen Swellendam

 


  

Augusta de Mist Country House and Kitchen Swellendam

4 star hotel    3 Human Street  2.5/5 "Sederhana"  (179 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Augusta de Mist Country House and Kitchen Swellendam

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 24 Swellendam hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan di Swellendam
Scheepersrus adalah penginapan kepada Augusta de Mist Country House and Kitchen diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang bagus untuk bermalam di Swellendam, Afrika Selatan. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 24 di kawasan itu. Penginapan terang menikmati beberapa kemudahan 2sesuai seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Pusat Kecantikan, kolam renang dan Bar / ruangan Lounge disediakan semasa masa anda di Augusta de Mist Country House and Kitchen.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari ZAR 750 untuk ZAR 1890.

kawasan tempatan perbandingan seperti Scheepersrus dan Drew yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Swellendam. Rietvlei Number 1, Montagu dan New Look juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Swellendam.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Augusta de Mist Country House and Kitchen. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Swellendam ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Schoone Oordt Country House bintang 5 adalah berhampiran untuk Augusta de Mist Country House and Kitchen. Juga dalam kawasan adalah Braeside Guest House dan A Hilltop Country Retreat itu. Untuk pilihan lain cuba African Shades yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Augusta de Mist Country House and Kitchen Swellendam.

Augusta de Mist Country House and Kitchen Swellendam

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s