Hotel > Kanada > North HatleyHatley > Auberge Manoir Le Tricorne North Hatley

 


  

Auberge Manoir Le Tricorne North Hatley

3 star hotel    50 Chemin Gosselin  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Auberge Manoir Le Tricorne North Hatley

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 North Hatley hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Auberge Manoir Le Tricorne Gambaran Umum
Auberge Manoir Le Tricorne penapisan dan bersantai adalah penginapan3 bintang berhampiran Hatley dalam North Hatley, Kanada. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 5 North Hatley dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Auberge Manoir Le Tricorne mempunyai 12 pemotongan bilik dan kadar dari CAD 139 kepada CAD 225.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Pont Maurice-Gingues dan Baie Morse. Dengan Baie Baltimore Pont Jacques-Cartier dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hatley dan Sherbrooke yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Omerville, Ayer's Cliff dan Magog juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat North Hatley.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Auberge Manoir Le Tricorne dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di North Hatley ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Auberge La Chocolatiere bintang 3 adalah berhampiran untuk Auberge Manoir Le Tricorne. Juga dalam kawasan adalah La Chocolatiere de Hatley B&B dan A La Cornemuse B&B itu. Untuk pilihan lain cuba Manoir Hovey yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Auberge Manoir Le Tricorne North Hatley.

Auberge Manoir Le Tricorne North Hatley

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s