Hotel > Kanada > MagogOmerville > Auberge du Grand Lac Magog

 


 



 

Auberge du Grand Lac Magog

3 star hotel    40 Merry Sud  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Auberge du Grand Lac Magog

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 24 Magog hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan di Magog
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Magog, mencari lagi daripada Auberge du Grand Lac, penginapan cemerlang berhampiran Omerville dalam Kanada. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bajet. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 24 dalam Magog berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di Auberge du Grand Lac. Juga disediakan Restoran dan Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan Pusat Kecantikan, Pencapaian Warga kurang upaya dan Pembantu letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CAD 76.5 untuk CAD 199. Terdapat 24 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Auberge du Grand Lac terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie de Magog dan Baie de l'Hermitage. Baie Cummins dan Baie de l'Anse juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Magog.

kawasan tempatan perbandingan seperti Omerville dan Ayer's Cliff yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Eastman, North Hatley dan Hatley juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Magog.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Auberge du Grand Lac dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Magog ke kiri.

Hotel berhampiran Omerville
4 bintang Au Manoir de la rue Merry dan Le Chateau du Lac Hotel and Spa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk A Tout Venant, SPA et Massothérapie dan À Amour et Amitié adalah alternatif yang hebat berhampiran Auberge du Grand Lac.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Auberge du Grand Lac Magog.





Auberge du Grand Lac Magog

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s