Hotel > Barbados > BathshebaMalvern > Atlantis Hotel Bathsheba

 


  

Atlantis Hotel Bathsheba

3 star hotel    Tent Bay, Bathsheba  5/5 "Pinggiran Bandar"  (162 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Atlantis Hotel Bathsheba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Bathsheba hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Bathsheba
The Atlantis Hotel adalah hotel julat-pertengahan terletak di Bathsheba Barbados dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan gembira. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 3 dalam Bathsheba berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
The Atlantis Hotel mempunyai 10 semua majlis bilik dan kadar dari BBD 355 kepada BBD 305.

Lokasi
Dengan hotel 3 dalam Bathsheba dan The Atlantis Hotel bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mullins Bay dan Gibbes Bay . Alleynes Bay Read's Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Malvern dan Hillcrest yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Tent Bay, Foster Hall dan Clifton Hall juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bathsheba.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Atlantis Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bathsheba ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Guest House Sea-U bintang 0 adalah berhampiran untuk The Atlantis Hotel. Juga dalam kawasan adalah Sea-U Guest House dan NewEdgewater itu. Untuk pilihan lain cuba Southern Palms Beach Club yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Atlantis Hotel Bathsheba.

Atlantis Hotel Bathsheba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s