Hotel > Brazil > Rio de JaneiroCinelandia > Hotel Atlântico Business Centro Rio de Janeiro

 


  

Hotel Atlântico Business Centro Rio de Janeiro

4 star hotel    Rua Senador Dantas, 25  4/5 "Cemerlang"  (93 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Atlântico Business Centro Rio de Janeiro

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


43rd Kedudukan daripada 334 Rio de Janeiro hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Atlântico Business Centro dalam Cinelandia
Hotel Atlântico Business Centro 4 bintang adalah penginapan 2cantik dalam Cinelandia, dalam Rio de Janeiro, Brazil. Ulasan tetamu menjaringkan 8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 43rd daripada sejumlah hotel 334 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 210 dengan penempahan pada harga yang murah dari BRL 189.02 untuk BRL 1300.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Atlântico Business Centro terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ponta do Calabouco dan Sao Cristovao Futebol e Regatas. Ponte Presidente Costa e Silva (Rio-Niteroi) dan Estadio do Maracana juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 43rd dalam Rio de Janeiro.

Apabila Rio de Janeiro, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Cinelandia dan Lapa, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Av. Rio Branco, Santa Teresa dan Catete juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rio de Janeiro.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Atlântico Business Centro. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Rio de Janeiro ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Atlantico Business bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Atlântico Business Centro. Juga dalam kawasan adalah Hotel OK dan Windsor Astúrias itu. Untuk pilihan lain cuba Itajubá Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Atlântico Business Centro Rio de Janeiro. Hotel Atlântico Business Centro Rio de Janeiro

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s