Hotel > Yunani > KaravomylosLivathinata > Hotel Athina Karavomylos

 


  

Hotel Athina Karavomylos

3 star hotel    Main Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Athina Karavomylos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Karavomylos hotel Booking.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Karavomylos
Hotel Athina adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Livathinata daripada Karavomylos, Yunani. Daripada jumlah hotel 4 dalam Karavomylos, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Athina mempunyai 45 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari EUR 51 kepada EUR 95.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Karavomylos dan Hotel Athina bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kolpos Samis dan Ormos Ayia Evfimias . Ormos Asou Ormos Dhexia dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Karavomylos, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Livathinata dan Latavinata, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Vlakhata, Poulata dan Sami juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Karavomylos.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Athina dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Karavomylos ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sami Beach Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Athina. Juga dalam kawasan adalah Diamanto Complex dan Ionian Emerald Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Green Bay Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Athina Karavomylos.

Hotel Athina Karavomylos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s