Hotel > Sepanyol > PortonovoPaxarinas > Atalaya I Portonovo

 


  

Atalaya I Portonovo

2 star hotel    Progreso, 86  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Atalaya I Portonovo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 22 Portonovo hotel Booking.com
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan di Portonovo
Atalaya I adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Paxarinas daripada Portonovo, Sepanyol. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 22 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 33 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 44 untuk EUR 100.5.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ensenada de Bueu dan Ria de Aldan. Dengan Pontevedra Mediumwave Transmitter Monte Faro Domaio > Repetidor de onda media dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Portonovo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Paxarinas dan Sanxenxo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Adina, Arra dan Outeiro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Portonovo.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Atalaya I. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Portonovo ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Caneliñas bintang 2 adalah berhampiran untuk Atalaya I. Juga dalam kawasan adalah Siroco dan Eira Do Mar Apartamentos itu. Untuk pilihan lain cuba Atalaya II yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Atalaya I Portonovo.

Atalaya I Portonovo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s