Hotel > Australia > Gold CoastSurfers Paradise > At Sands Holiday Apartments Gold Coast

 


  

At Sands Holiday Apartments Gold Coast

3.5 star hotel    40 Esplanade  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di At Sands Holiday Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


277th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menarik At The Sands Holiday Apartments
At The Sands Holiday Apartments adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 3.5, yang terletak di kawasan Surfers Paradise daripada Gold Coast, Australia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 277th daripada hotel 412 dalam Gold Coast berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 32 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 85 untuk AUD 170.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Moondarewa Bay dan Browns Bay. Dengan Perulpa Bay Redland Bay dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Surfers Paradise dan Main Beach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gold Coast. Broadbeach, Benowa dan Mermaid Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar At The Sands Holiday Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk At The Sands Holiday Apartments Gold Coast bintang 0 adalah berhampiran untuk At The Sands Holiday Apartments. Juga dalam kawasan adalah Grosvenor Beachfront Apartments dan BreakFree St Tropez Surfers Paradise itu. Untuk pilihan lain cuba Zenith Ocean Front Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di At Sands Holiday Apartments Gold Coast. At Sands Holiday Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s