Hotel > Jepun > TokyoNishi-okubo > Asuka Hotel Tokyo

 


  

Asuka Hotel Tokyo

3 star hotel    Shinjuku-ku, Nishishinjuku 8-2-26  2.8/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Asuka Hotel Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


435th Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Asuka Hotel Gambaran Umum
Asuka Hotel adalah penginapan semua majlis dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Nishi-okubo daripada Tokyo, Jepun. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 652 dalam Tokyo, hotel ini kini menduduki tempat 435th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 7500 untuk JPY 14800. Terdapat 119 penapisan dan bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 435th yang paling popular dalam hotel Tokyo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Shinjuku Nomura Building dan Sompo Japan Building. Shinjuku I-Land Tower dan Nishi-Shinjuku 8-chome Naruko Area Redevelopment juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nishi-okubo dan Shinjuku yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Yodobashi, Wakamatsucho dan Higashi-okubo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Asuka Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Hotel berhampiran Nishi-okubo
3 bintang Nishi Shinjuku Hotel MyStays dan Nishitetsu Inn Shinjuku yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Anytel Seocho Minbak dan Hotel Rose Garden Shinjuku adalah alternatif yang hebat berhampiran Asuka Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Asuka Hotel Tokyo. Asuka Hotel Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s