Hotel > Jerman > CologneNeumarkt > Astor und Aparthotel (Superior) Cologne

 


  

Astor und Aparthotel (Superior) Cologne

3 star hotel    Friesenwall 68-72  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Astor und Aparthotel (Superior) Cologne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


127th Kedudukan daripada 318 Cologne hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Astor und Aparthotel dalam Neumarkt
Selamat datang ke Astor und Aparthotel 3bintang, penginapan mudah tetapi menyeronokkan berhampiran Neumarkt dalam Cologne, Jerman. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Jerman. Daripada jumlah hotel 318 dalam Cologne, hotel ini kini menduduki tempat 127th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Astor und Aparthotel mempunyai 43 bersantai bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR 305.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Astor und Aparthotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Roemerturm dan Colonius. Weltstadthaus dan Roemisch-Germanisches Museum juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 127th dalam Cologne.

kawasan tempatan perbandingan seperti Neumarkt dan Stadtgarten yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Altstadt Nord, Neuehrenfeld dan Altstadt Sud juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cologne.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Astor und Aparthotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cologne ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Astor & Aparthotel bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Astor und Aparthotel. Juga dalam kawasan adalah Thai Royal dan Lindner Hotel City Plaza itu. Untuk pilihan lain cuba Renaissance Cologne Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Astor und Aparthotel (Superior) Cologne. Astor und Aparthotel (Superior) Cologne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s