Hotel > Amerika Syarikat > FlagstaffCogdill Center > Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites

 


  

Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites

3 star hotel    1008 East Route 66  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 66 Flagstaff hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites Gambaran Umum
Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Cogdill Center daripada Flagstaff, Amerika Syarikat. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik berfungsi tetapi menyenangkan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 24th daripada sejumlah hotel 66 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 49.5 untuk USD 160. Terdapat 110 bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran KJKJ-AM (Flagstaff) dan Coconino County Sheriff's Office. Dengan Flagstaff Police Department Rio de Flag Bridge dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Flagstaff, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Cogdill Center dan East Flagstaff, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Fort Tuthill, Elden Pueblo dan Kachina Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Flagstaff.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Flagstaff ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk InnSuites Hotels Flagstaff bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites. Juga dalam kawasan adalah Hotel Aspen InnSuites Flagstaff/Grand Canyon dan Travelers Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Kings House Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites. Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s