Hotel > New Zealand > ChristchurchFendalton > Ashley Christchurch

 


  

Ashley Christchurch

3.5 star hotel    106 Mandeville Street, Riccarton  4/5 "Baik"  (42 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ashley Christchurch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


58th Kedudukan daripada 172 Christchurch hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Cemerlang Penginapan
The Ashley Hotel Christchurch 1bagus adalah penginapan3.5 bintang berhampiran Fendalton dalam Christchurch, New Zealand. Pernilaian 3.5 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak dan berfungsi. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 172 Christchurch dan berada di kedudukan nombor 58th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 45 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 129 untuk NZD 140.

Lokasi
Sebagai 58th yang paling popular dalam hotel Christchurch terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Christchurch Arts Centre dan Sign of the Takahe. Sign of the Kiwi dan Sign of the Bellbird juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Christchurch, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Fendalton dan Saint Albans, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Riccarton, Spreydon dan Fendalton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Christchurch.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar The Ashley Hotel Christchurch dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Christchurch ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Annabelle Court Motel bintang 4 adalah berhampiran untuk The Ashley Hotel Christchurch. Juga dalam kawasan adalah RICCARTON VILLAGE INN dan Antonios Motor Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba Roma On Riccarton Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ashley Christchurch. Ashley Christchurch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s