Hotel > Switzerland > ZurichZuerich (Kreis 2) / Enge > Ascot Hotel Zurich

 


  

Ascot Hotel Zurich

4 star hotel    Tessinerplatz 9  4/5 "Cemerlang"  (74 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ascot Hotel Zurich

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


47th Kedudukan daripada 172 Zurich hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Ascot Hotel
Ascot Hotel adalah penginapan 2baik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Zuerich (Kreis 2) / Enge daripada Zurich, Switzerland. Ulasan tetamu menjaringkan 8.1 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 172 dalam Zurich, hotel ini kini menduduki tempat 47th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Ascot Hotel mempunyai 74 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari CHF 165 kepada CHF 782.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Museum Rietberg dan Zuercher Rathaus. Dengan Schweizerisches Landesmuseum Kunsthaus dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Zurich, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Zuerich (Kreis 2) / Enge dan Zuerich (Kreis 1) / City, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Zuerich (Kreis 4) / Werd, Zuerich (Kreis 1) / Lindenhof Zuerich (Kreis 1) dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ascot Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zurich ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Jenatsch Apartments bintang 0 adalah berhampiran untuk Ascot Hotel. Juga dalam kawasan adalah Alden Luxury Suite Hotel Zurich dan Alden Hotel Splugenschloss Zurich itu. Untuk pilihan lain cuba Alden Spluegenschloss Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ascot Hotel Zurich. Ascot Hotel Zurich

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s