Hotel > Afrika Selatan > SwellendamScheepersrus > Arumvale Country House Swellendam

 


  

Arumvale Country House Swellendam

4 star hotel    7 Bethel road, Hermitage Valley  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Arumvale Country House Swellendam

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 24 Swellendam hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4Meriah Penginapan di Swellendam
Arumvale Country House adalah harta bagus dalam Swellendam, Afrika Selatan berhampiran kawasan Scheepersrus itu. Dengan penginapan indah dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Arumvale Country House pilihan pertama anda. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 3bagus. Daripada jumlah hotel 24 dalam Swellendam, hotel ini kini menduduki tempat 11th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah ZAR 350 untuk ZAR . Terdapat 5 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Scheepersrus dan Drew yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Rietvlei Number 1, New Look dan Montagu juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Swellendam.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Arumvale Country House. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Swellendam ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Old Thatch Lodge bintang 0 adalah berhampiran untuk Arumvale Country House. Juga dalam kawasan adalah Impangele dan Elianthe Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba Marula Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Arumvale Country House Swellendam.

Arumvale Country House Swellendam

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s