Hotel > Australia > Gold CoastMermaid Beach > Aruba Surf Resort Gold Coast

 


  

Aruba Surf Resort Gold Coast

3.5 star hotel    20 Anne Avenue  3.8/5 "Baik"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Aruba Surf Resort Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


206th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Aruba Surf Resort dalam Mermaid Beach
Panduan Bagi bintang penginapan 3.5 dalam Gold Coast, mencari lagi daripada Aruba Surf Resort, penginapan 1selesa berhampiran Mermaid Beach dalam Australia. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 412 dalam Gold Coast, hotel ini kini menduduki tempat 206th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Aruba Surf Resort mempunyai 41 julat-pertengahan bilik dan kadar dari AUD 85 kepada AUD 999.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Moondarewa Bay dan Browns Bay. Dengan Perulpa Bay Redland Bay dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mermaid Beach dan North Burleigh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gold Coast. Surfers Paradise, Benowa dan Little Burleigh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Aruba Surf Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Hotel berhampiran Mermaid Beach
4 bintang Broadbeach Savannah Resort dan Best Western Broadbeach Travel Inn Apts yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Santa Anne By The Sea dan Aruba Sands Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Aruba Surf Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Aruba Surf Resort Gold Coast. Aruba Surf Resort Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s