Hotel > United Kingdom > HillingdonHarmondsworth > Arora Heathrow Hillingdon

 


  

Arora Heathrow Hillingdon

4 star hotel    The Grove, Bath Road  4/5 "Cemerlang"  (401 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Arora Heathrow Hillingdon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 13 Hillingdon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Arora Hotel Heathrow dalam Harmondsworth
Arora Hotel Heathrow 4 bintang adalah penginapan luarbiasa dalam Harmondsworth, dalam Hillingdon, United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 13 Hillingdon dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Arora Hotel Heathrow mempunyai 350 selesa bilik dan kadar dari GBP 51.75 kepada GBP 999.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Arora Hotel Heathrow terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Heathrow Airport Mediumwave Transmitter dan Waynfletes Tower. Teddington Lock Footbridge dan Twickenham Bridge juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Hillingdon.

kawasan tempatan perbandingan seperti Harmondsworth dan Heathrow yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Stanwell, West Bedfont dan Harlington juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hillingdon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 7 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Mencari kadar Arora Hotel Heathrow dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hillingdon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Arora Park Hotel Heathrow bintang 4 adalah berhampiran untuk Arora Hotel Heathrow. Juga dalam kawasan adalah Arora International Heathrow dan Holiday Inn London Heathrow itu. Untuk pilihan lain cuba Sheraton Heathrow Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Arora Heathrow Hillingdon.

Arora Heathrow Hillingdon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7813s