Hotel > Romania > BucurestiGrefoaicele > Hotel Armonia Bucuresti

 


  

Hotel Armonia Bucuresti

4 star hotel    Calea Mosilor Nr. 112  4/5 "Cemerlang"  (19 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Armonia Bucuresti

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 77 Bucuresti hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Armonia dalam Grefoaicele
Panduan Terletak di kawasan yang Grefoaicele daripada Bucuresti, Romania, Hotel Armonia adalah bagus4 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Romania. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 77 Bucuresti dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Armonia mempunyai 32 mulia bilik dan kadar dari RON 40.8 kepada RON 115.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Armonia terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teatrul National Bucuresti (TNB) dan Palatul de Justitie. Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania ( C.E.C.C.A.R CECCAR ) dan Primaria Municipiului Bucuresti juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Bucuresti.

Apabila Bucuresti, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Grefoaicele dan Furaj, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fundu Cringasi, Cirtianu Caramidari dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Armonia. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bucuresti ada ke kiri.

Hotel berhampiran Grefoaicele
0 bintang YMCA Hostel dan East Hostel Bucharest yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Wonderland Hostel dan Intercontinental Hotels & Resorts Bucharest adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Armonia.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Armonia Bucuresti. Hotel Armonia Bucuresti

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3115s