Hotel > Kosta Rika > La FortunaGuaria > Hotel Arenal Jireh La Fortuna

 


  

Hotel Arenal Jireh La Fortuna

3 star hotel    Main Strip, across from Lava Lounge and Alamo Rent-A-Car  3.3/5 "Sederhana"  (51 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Arenal Jireh La Fortuna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 34 La Fortuna hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bernas Hotel Arenal Jireh
Panduan Terletak di kawasan yang Guaria daripada La Fortuna, Kosta Rika, Hotel Arenal Jireh adalah bijak dan berfungsi3 bintang penginapan. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 34 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Arenal Jireh mempunyai 9 sesuai bilik dan kadar dari CRC 66.3 kepada CRC .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Arenal Jireh terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bahia de Barranca dan Bahia de Paquera. Bahia de Curu dan Bahia de Tambor juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 18th dalam La Fortuna.

kawasan tempatan perbandingan seperti Guaria dan Guayabal yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila La Fortuna. Agua Azul, Palma dan San Francisco juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat La Fortuna.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Arenal Jireh. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan La Fortuna ada ke kiri.

Hotel berhampiran Guaria
4 bintang Baldi Resort dan Hotel Arenal Carmela yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk La Amistad Hostel dan Hotel Las Colinas Boutique adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Arenal Jireh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Arenal Jireh La Fortuna.

Hotel Arenal Jireh La Fortuna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2031s