Hotel > Kosta Rika > TamarindoBarco Quebrado > Hotel Arco Iris Tamarindo

 


  

Hotel Arco Iris Tamarindo

3 star hotel    Tamarindo  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (256 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Arco Iris Tamarindo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 23 Tamarindo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Tamarindo
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Tamarindo, mencari lagi daripada Hotel Arco Iris, penginapan mudah tetapi menyeronokkan berhampiran Barco Quebrado dalam Kosta Rika. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 23 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Arco Iris mempunyai 12 bersantai bilik dan kadar dari CRC 125 kepada CRC 140.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Arco Iris terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bahia Tamarindo dan Bahia Brasilito. Bahia Potrero dan Bahia Cuajiniquil juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Tamarindo.

kawasan tempatan perbandingan seperti Barco Quebrado dan Lorena yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tamarindo. Villarreal, Refundores dan Hernandez juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tamarindo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Arco Iris dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tamarindo ke kiri.

Hotel berhampiran Barco Quebrado
0 bintang Hotel Mamiri dan Hotel Flores yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Chocolate Hotel dan Jet Luxury at Tamarindo Villa adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Arco Iris.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Arco Iris Tamarindo.

Hotel Arco Iris Tamarindo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s