Hotel > Malaysia > Kuala LumpurSentul > Archeotel Hotel Kuala Lumpur

 


  

Archeotel Hotel Kuala Lumpur

2 star hotel    10 Jalan Haji Salleh  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Archeotel Hotel Kuala Lumpur

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


183rd Kedudukan daripada 604 Kuala Lumpur hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Archeotel Hotel Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Malaysia anda dan kekal di Archeotel Hotel 2 bintang, yang terletak di Kuala Lumpur berhampiran Sentul. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.3 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 604 Kuala Lumpur dan berada di kedudukan nombor 183rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Archeotel Hotel mempunyai 28 gembira bilik dan kadar dari MYR 67.25 kepada MYR 144.82.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Archeotel Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kuala Lumpur City Centre (KLCC) dan Petronas Twin Towers. Petaling Street dan Jalan Bukit Bintang juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 183rd dalam Kuala Lumpur.

Apabila Kuala Lumpur, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Sentul dan Setapak, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Batu, Kampong Sungai Merali dan Kampong Puah Seberang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuala Lumpur.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Archeotel Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuala Lumpur ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bestotel Kuala Lumpur bintang 3 adalah berhampiran untuk Archeotel Hotel. Juga dalam kawasan adalah Comfort Hotel dan Duta Hotel & Residence itu. Untuk pilihan lain cuba Ibiz Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Archeotel Hotel Kuala Lumpur. Archeotel Hotel Kuala Lumpur

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2617s