Hotel > Austria > SaalbachSchwarzach > Appartements Fürstauer Saalbach

 


  

Appartements Fürstauer Saalbach

0 star hotel    Oberdorf 335  5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Appartements Fürstauer Saalbach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 73 Saalbach hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Appartements Fürstauer fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Schwarzach dalam Saalbach, Austria. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 10 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh Austria. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 73 di kawasan itu.

Bilik
Appartements Fürstauer mempunyai 9 bijak bilik dan kadar dari EUR 48 kepada EUR 243.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Appartements Fürstauer terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kamin der RHI Hochfilzen dan Winterbrucke. Bergrestaurant Blauspitz dan Ponte della Lasta juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Saalbach.

kawasan tempatan perbandingan seperti Schwarzach dan Hinterglemm yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Saalbach. Wiesern, Ingelsberg dan Au juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saalbach.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Appartements Fürstauer dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saalbach ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kunst-Hotel Kristiana bintang 0 adalah berhampiran untuk Appartements Fürstauer. Juga dalam kawasan adalah Hotel Peter dan Hotel Panther itu. Untuk pilihan lain cuba Casa Nuova Appartements yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Appartements Fürstauer Saalbach. Appartements Fürstauer Saalbach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s