Hotel > Romania > BraşovPoiana Stalin > Hotel Apollonia Braşov

 


  

Hotel Apollonia Braşov

3 star hotel    Str. Neagoe Basarab, nr. 7  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Apollonia Braşov

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 113 Braşov hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Julat-Pertengahan Penginapan
Hotel Apollonia adalah penginapan pemotongan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Poiana Stalin daripada Braşov, Romania. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 27th daripada hotel 113 dalam Braşov berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Apollonia mempunyai 42 selesa bilik dan kadar dari RON 35 kepada RON 350.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Strada Sforii dan White Tower. Dengan Miercurea Ciuc Mediumwave Transmitter dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Poiana Stalin dan Magurele yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Braşov. Atias, Astra dan Noua juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Braşov.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Apollonia dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Braşov ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kismet Dao Hostel bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Apollonia. Juga dalam kawasan adalah Pension Taormina dan Hostel Adabelle itu. Untuk pilihan lain cuba Pension La Residenza yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Apollonia Braşov. Hotel Apollonia Braşov

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s