Hotel > Australia > Forresters BeachWamberal > Apollo Resort Forresters Beach

 


  

Apollo Resort Forresters Beach

4 star hotel    871 The Entrance Rd, Wamberal  2.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Apollo Resort Forresters Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Forresters Beach hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Apollo Resort Gambaran Umum
Selamat datang ke Apollo Resort 4bintang, penginapan 1bagus berhampiran Wamberal dalam Forresters Beach, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.5 - menjadikannya pilihan bagus. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 2 dalam Forresters Beach berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 43 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 109 untuk AUD 289.

Lokasi
Dengan hotel 2 dalam Forresters Beach dan Apollo Resort bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bateau Bay dan Boat Harbour . Winney Bay Bulbararing Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Forresters Beach, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Wamberal dan Wamberal North, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Terrigal, Matcham dan Holgate juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Forresters Beach.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Apollo Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Forresters Beach ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk FORRESTERS RESORT AND FUNCTIO bintang 0 adalah berhampiran untuk Apollo Resort. Juga dalam kawasan adalah Forresters Beach Resort dan Terrigal Lagoon Bed and Breakfast itu. Untuk pilihan lain cuba Country Comfort Terrigal yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Apollo Resort Forresters Beach.

Apollo Resort Forresters Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4336s