Hotel > Kosta Rika > San JoséEscazu > Apartotel & Suites Villas del Rio San José

 


  

Apartotel & Suites Villas del Rio San José

0 star hotel    Costado este del Costa Rica Country club Escazu  4.4/5 "Cemerlang"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Apartotel & Suites Villas del Rio San José

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 103 San José hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Apartotel & Suites Villas del Rio Gambaran Umum
Apartotel & Suites Villas del Rio adalah hotel bijak yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Escazu daripada San José, Kosta Rika. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 103 dalam San José, hotel ini kini menduduki tempat 12th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Apartotel & Suites Villas del Rio mempunyai 64 fungsi bilik dan kadar dari CRC 145 kepada CRC 315.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Apartotel & Suites Villas del Rio terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Greencore Solutions dan Teatro Nacional de Costa Rica. Archivo Nacional, Zapote dan Universidad Latina juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 12th dalam San José.

Apabila San José, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Escazu dan Jaboncillo, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ayala, San Rafael Naranjo dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Apartotel & Suites Villas del Rio dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San José ke kiri.

Hotel berhampiran Escazu
4 bintang Hotel Beacon Escazu San Jose dan Beacon Escazú yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Aparthotel And Suites Villas Del Rio dan SAN GILDAR adalah alternatif yang hebat berhampiran Apartotel & Suites Villas del Rio.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Apartotel & Suites Villas del Rio San José. Apartotel & Suites Villas del Rio San José

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s