Hotel > United Kingdom > LondonShoreditch > London Apartments Shoreditch

 


  

London Apartments Shoreditch

4 star hotel    79 Redchurch Street ,London, United kingdom  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di London Apartments Shoreditch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


328th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Riben Biru Penginapan di London
London Apartments Shoreditch adalah penginapan terang dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Shoreditch daripada London, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan dicemburui. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 328th daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
London Apartments Shoreditch mempunyai 2 bijak dan berfungsi bilik dan kadar dari GBP 150 kepada GBP 299.

Lokasi
Sebagai 328th yang paling popular dalam hotel London terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Brushfield Street dan Artillery Lane. Cock Hill dan Catherine Wheel Alley juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila London, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Shoreditch dan Brick Lane, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Spitalfields, Hoxton Spitalfields dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di London Apartments Shoreditch. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Boundary Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk London Apartments Shoreditch. Juga dalam kawasan adalah MiNC City Reach Apartments London dan Crowne Plaza London - Shoreditch itu. Untuk pilihan lain cuba CLARENDON PUMA COURT yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di London Apartments Shoreditch. London Apartments Shoreditch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s