Hotel > Andorra > XixerellaPal > Apartamentos Turisticos Xixerella

 


  

Apartamentos Turisticos Xixerella

2 star hotel    Carretera de Pal  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Apartamentos Turisticos Xixerella

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Xixerella hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Pal
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Xixerella, mencari lagi daripada Apartamentos Turisticos Xixerella, penginapan mudah tetapi menyeronokkan berhampiran Pal dalam Andorra. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 28 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 100 untuk EUR 273.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Pont del Mamo dan Pont del Camp. Dengan Pont dels Agrels Pont de Pesada dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Xixerella, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Pal dan Erts, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Mas de Ribafeta, Arinsal dan Os de Civis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Xixerella.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Apartamentos Turisticos Xixerella. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Xixerella ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Xixerella Parc Bungalows bintang 0 adalah berhampiran untuk Apartamentos Turisticos Xixerella. Juga dalam kawasan adalah Xixerella Apartments La Massana dan Golf itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Palarine yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Apartamentos Turisticos Xixerella.

Apartamentos Turisticos Xixerella

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s