Hotel > Sepanyol > GijónPumarin > Apartamentos Turísticos Blue San Esteban Gijón

 


  

Apartamentos Turísticos Blue San Esteban Gijón

0 star hotel    Cabrales, 17  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Apartamentos Turísticos Blue San Esteban Gijón

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 46 Gijón hotel Booking.com
Semak Harga

 


Apartamentos Turísticos Blue San Esteban dalam Pumarin
Panduan Terletak di kawasan yang Pumarin daripada Gijón, Sepanyol, Apartamentos Turísticos Blue San Esteban adalah mampu0 bintang penginapan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 14th daripada sejumlah hotel 46 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 45 untuk EUR 200. Terdapat 20 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Cica dan Termas Romanas de Campo Valdes. Dengan Museo Barjola Museo Nicanor Pinole dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Gijón, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Pumarin dan Tremanes, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Santa Olaya, Brana dan Roces juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gijón.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Apartamentos Turísticos Blue San Esteban dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gijón ke kiri.

Hotel berhampiran Pumarin
0 bintang Hospedaje San Bernardo dan Hotel Alcomar yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Hernán Cortés dan Hotel San Miguel adalah alternatif yang hebat berhampiran Apartamentos Turísticos Blue San Esteban.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Apartamentos Turísticos Blue San Esteban Gijón.

Apartamentos Turísticos Blue San Esteban Gijón

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s