Hotel > Jepun > NiigataIchibanhoridoricho > APA Niigata Higashishinakadori

 


  

APA Niigata Higashishinakadori

3 star hotel    Chuo-ku Higashinaka-dori 2ban-cho 289-2   4.4/5 "Cemerlang"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di APA Niigata Higashishinakadori

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 22 Niigata hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Menarik Penginapan
Selamat datang ke APA Hotel Niigata Higashishinakadori 3bintang, penginapan semua majlis berhampiran Ichibanhoridoricho dalam Niigata, Jepun. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 22 dalam Niigata berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 84 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 4050 untuk JPY 11000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, APA Hotel Niigata Higashishinakadori terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Niigata-shiyakusho dan Chuo-kuyakusho. Yakeshima-gata dan Higashi-kuyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Niigata.

Apabila Niigata, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ichibanhoridoricho dan Hakusanura, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tsukefunecho, Shimo-okawamaedori dan Irifunechodori juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Niigata.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di APA Hotel Niigata Higashishinakadori. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Niigata ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Itogawa bintang 3 adalah berhampiran untuk APA Hotel Niigata Higashishinakadori. Juga dalam kawasan adalah APA Hotel Niigata Furumachi dan Italia Ken itu. Untuk pilihan lain cuba Crowne Plaza ANA Nigata yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di APA Niigata Higashishinakadori.

APA Niigata Higashishinakadori

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s