Hotel > Jepun > KanazawaTonomachi > APA Kanazawa Ekimae

 


  

APA Kanazawa Ekimae

3 star hotel    Hirooka 1-9-28  4/5 "Baik"  (126 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di APA Kanazawa Ekimae

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 55 Kanazawa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan APA Hotel Kanazawa Ekimae
APA Hotel Kanazawa Ekimae adalah hotel berfungsi tetapi menyenangkan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Tonomachi daripada Kanazawa, Jepun. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 55 Kanazawa dan berada di kedudukan nombor 13th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 444 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 5400 untuk JPY 18000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, APA Hotel Kanazawa Ekimae terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kanazawa-shiyakusho dan Nonoichi-machiyakuba. Hodatsumizu-choyakuba dan Tonami-shiyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 13th dalam Kanazawa.

kawasan tempatan perbandingan seperti Tonomachi dan Hirosakadori yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kanazawa. Bakurocho, Mameda-shimmachi dan Minami-shimbomachi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kanazawa.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar APA Hotel Kanazawa Ekimae dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kanazawa ke kiri.

Hotel berhampiran Tonomachi
3 bintang Via Inn Kanazawa dan ANA Crowne Plaza Kanazawa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Route-Inn Kanazawa Ekimae dan Hotel Nikko Kanazawa adalah alternatif yang hebat berhampiran APA Hotel Kanazawa Ekimae.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di APA Kanazawa Ekimae. APA Kanazawa Ekimae

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s