Hotel > Itali > TesseraNoghera > Annia Park Venice Airport Tessera

 


  

Annia Park Venice Airport Tessera

4 star hotel    Via Triestina 161  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Annia Park Venice Airport Tessera

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 9 Tessera hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Annia Park Hotel Venice Airport
Selamat datang ke Annia Park Hotel Venice Airport 4bintang, penginapan dicemburui berhampiran Noghera dalam Tessera, Itali. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 9 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 27 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 97.75 untuk EUR 350.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran National Archaeology Museum of Altino dan La Costa Mediumwave Transmitter. Dengan Torre Civica Ponte Vecchio dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Noghera dan Zuccarello yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tessera. Dese, Santa Liberale dan Poian juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tessera.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Annia Park Hotel Venice Airport dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tessera ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Park Hotel Annia bintang 4 adalah berhampiran untuk Annia Park Hotel Venice Airport. Juga dalam kawasan adalah Courtyard by Marriott Venice Airport dan Hotel Venice Resort itu. Untuk pilihan lain cuba B&B Bella Onda yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Annia Park Venice Airport Tessera.

Annia Park Venice Airport Tessera

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s