Hotel > Australia > Palm CoveClifton Beach > Angsana Great Barrier Reef Palm Cove

 


  

Angsana Great Barrier Reef Palm Cove

5 star hotel    1 Veivers Road  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (133 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Angsana Great Barrier Reef Palm Cove

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 30 Palm Cove hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Luarbiasa Penginapan di Palm Cove
Angsana Great Barrier Reef adalah penginapan indah dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Clifton Beach daripada Palm Cove, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4 - menjadikannya pilihan cantik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 30 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 60 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 198 untuk AUD 630.

Apabila Palm Cove, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Clifton Beach dan Kewarra Beach, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Trinity Beach, Fairyland Kuranda dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Angsana Great Barrier Reef dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Palm Cove ke kiri.

Hotel berhampiran Clifton Beach
5 bintang The Boutique Collection - Jewel of the Reef Hotel dan Angsana Resort & Spa Great Barrier Reef yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Palm Cove Tropic Apartments dan Grand Mercure Rockford Esplanade Palm Cove adalah alternatif yang hebat berhampiran Angsana Great Barrier Reef.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Angsana Great Barrier Reef Palm Cove.

Angsana Great Barrier Reef Palm Cove

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s