Hotel > Indonesia > LagoiSebungsungai > Angsana Bintan Lagoi

 


  

Angsana Bintan Lagoi

5 star hotel    Jalan Teluk Berembang, Laguna Bintan  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Angsana Bintan Lagoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 8 Lagoi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Canggih Penginapan di Lagoi
Selamat datang ke Angsana Bintan 5bintang, penginapan terang berhampiran Sebungsungai dalam Lagoi, Indonesia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.7 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 8 dalam Lagoi, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Angsana Bintan.

Bilik
Angsana Bintan mempunyai 106 luarbiasa bilik dan kadar dari IDR 181.5 kepada IDR 574.75.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Teluk Bintan dan Teluk Tering. Dengan Teluk Jodoh Paya Lebar Cresent dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sebungsungai dan Anculai yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Lagoi. Tenaga, Pulau Bintan dan Nuyung juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lagoi.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Angsana Bintan. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Lagoi ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mayang Sari Beach Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk Angsana Bintan. Juga dalam kawasan adalah Nirwana Beach Club dan Ocean Bay Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Nirwana Resort Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Angsana Bintan Lagoi.

Angsana Bintan Lagoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s