Hotel > United Kingdom > Bury StFornham Saint Martin > Angel Hotel Bury St

 


  

Angel Hotel Bury St

4 star hotel    3 Angel Hill  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Angel Hotel Bury St

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 11 Bury St hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Angel Hotel dalam Fornham Saint Martin
Panduan Terletak di kawasan yang Fornham Saint Martin daripada Bury St, United Kingdom, Angel Hotel adalah cantik4 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 11 dalam Bury St berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Angel Hotel mempunyai 80 menarik bilik dan kadar dari GBP 100 kepada GBP 340.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Angel Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sudbury Transmitting Station, Mast B dan Sudbury Transmitting Station, Mast A. Colchester Community Stadium dan Portman Road juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Bury St.

kawasan tempatan perbandingan seperti Fornham Saint Martin dan Fornham St. Genevieve yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bury St. Fornham All Saints, Timworth dan Westley juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bury St.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Angel Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bury St ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Crown Place bintang 3 adalah berhampiran untuk Angel Hotel. Juga dalam kawasan adalah Dog and Partridge dan The Black Boy Public House itu. Untuk pilihan lain cuba The Bushel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Angel Hotel Bury St.

Angel Hotel Bury St

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s