Hotel > Belgium > BrugesSint-Michiels > André's B&B Bruges

 


  

André's B&B Bruges

0 star hotel    Velodroomstraat 126  2.5/5 "Sederhana"  (50 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di André's B&B Bruges

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


96th Kedudukan daripada 212 Bruges hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
André's B&B adalah harta fungsi dalam Bruges, Belgium berhampiran kawasan Sint-Michiels itu. Dengan penginapan mampu dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat André's B&B pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 96th daripada sejumlah hotel 212 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 2 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 60 untuk EUR 60.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, André's B&B terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Zwinbrug dan Nieuwe Watertoren. Oostvleteren TV Tower dan Froidmont TV Tower juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 96th dalam Bruges.

Apabila Bruges, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sint-Michiels dan Sint-Andries, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Stuivenberg, Scheepsdale dan Loppem juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bruges.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di André's B&B. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bruges ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Maison Printaniere bintang 0 adalah berhampiran untuk André's B&B. Juga dalam kawasan adalah Brugotel dan B&B Atlas Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba B&B Antares yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di André's B&B Bruges. André's B&B Bruges

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2959s