Hotel > Peru > CuscoSacsaywaman > Andean Wings Boutique Hotel Cusco

 


  

Andean Wings Boutique Hotel Cusco

4 star hotel    Siete Cuartones 225 Cusco  5/5 "Pinggiran Bandar"  (181 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Andean Wings Boutique Hotel Cusco

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 230 Cusco hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Semua majlis Penginapan
Andean Wings Boutique Hotel adalah hotel menarik yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Sacsaywaman daripada Cusco, Peru. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 10 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 230 dalam Cusco, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Pembantu Kunjungan Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pusat Kecantikan, Peti Keselamatan dan Bilik Bebas-Rokok.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari PEN 135 untuk PEN 350.

Apabila Cusco, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sacsaywaman dan Oscahuayjo, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Amache, Chaconayoc dan Rocacancha juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cusco.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Andean Wings Boutique Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cusco ke kiri.

Hotel berhampiran Sacsaywaman
3 bintang Ramada Costa Del Sol Cusco dan Che Lagarto Hostel Cusco yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ecopackers Hostels dan Monte Horeb B&B adalah alternatif yang hebat berhampiran Andean Wings Boutique Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Andean Wings Boutique Hotel Cusco. Andean Wings Boutique Hotel Cusco

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s