Hotel > New Zealand > Te AnauCreighton > Anchorage Motel Apartments Te Anau

 


  

Anchorage Motel Apartments Te Anau

4.5 star hotel    47 Quintin Drive  4.2/5 "Cemerlang"  (154 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Anchorage Motel Apartments Te Anau

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 37 Te Anau hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mulia Penginapan di Te Anau
Tempahlah perjalanan percutian New Zealand anda dan kekal di Anchorage Motel Apartments 4.5 bintang, yang terletak di Te Anau berhampiran Creighton. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 37 Te Anau dan berada di kedudukan nombor 12th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 130 untuk NZD 230.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Dock Bay dan Patience Bay. Dengan Brods Bay Meiklejohns Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Te Anau, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Creighton dan Kinloch, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Glenorchy, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Te Anau.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Anchorage Motel Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Te Anau ke kiri.

Hotel berhampiran Creighton
4 bintang Anchorage Motel Te Anau dan Aden Motel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Alpenhorn Motel dan Arran Motel adalah alternatif yang hebat berhampiran Anchorage Motel Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Anchorage Motel Apartments Te Anau.

Anchorage Motel Apartments Te Anau

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s