Hotel > Amerika Syarikat > CharlestonAnson Borough Homes > Anchorage Inn Charleston

 


  

Anchorage Inn Charleston

3 star hotel    26 Vendue Range  2.5/5 "Sederhana"  (315 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Anchorage Inn Charleston

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


53rd Kedudukan daripada 103 Charleston hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Charleston
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Charleston, mencari lagi daripada Anchorage Inn Charleston, penginapan menarik berhampiran Anson Borough Homes dalam Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 103 dalam Charleston, hotel ini kini menduduki tempat 53rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan mampu tetapi selesa menikmati beberapa kemudahan sesuai seperti Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Pembantu Rencam disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pembantu Kunjungan, Cucian Kering dan Lif .

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 19 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 119 untuk USD 249.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Anchorage Inn Charleston terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk United States Customhouse dan Exchange and Provost Building. Dock Street Theatre dan German Friendly Society juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 53rd dalam Charleston.

kawasan tempatan perbandingan seperti Anson Borough Homes dan Wragg Borough Homes yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Charleston. Gadsden Green Homes, Lakeview of Lawton Bluff dan Harbor View juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Charleston.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Anchorage Inn Charleston dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Charleston ke kiri.

Hotel berhampiran Anson Borough Homes
4 bintang Vendue Inn dan Harbourview Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Lodge Alley Inn dan 27 State Street Bed & Breakfast adalah alternatif yang hebat berhampiran Anchorage Inn Charleston.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Anchorage Inn Charleston. Anchorage Inn Charleston

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s