Hotel > United Kingdom > ChelseaSouth Kensington > Ampersand Hotel Chelsea

 


  

Ampersand Hotel Chelsea

5 star hotel    10 Harrington Road   4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (229 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ampersand Hotel Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


5 Bintang di Chelsea
Panduan Terletak di kawasan yang South Kensington daripada Chelsea, United Kingdom, The Ampersand Hotel adalah cemerlang5 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 9.4 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 143 dalam Chelsea berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
The Ampersand Hotel mempunyai 111 meriah bilik dan kadar dari GBP 150 kepada GBP 276.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Natural History Museum dan Victoria & Albert Museum. Dengan Battersea Bridge Albert Bridge dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Chelsea, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti South Kensington dan North Kensington, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. West Brompton, Earls Court dan Belgravia juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Ampersand Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chelsea ada ke kiri.

Hotel berhampiran South Kensington
3 bintang Grosvenor Kensington Hotel dan Harrington Court Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Pelham dan The Brompton Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran The Ampersand Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ampersand Hotel Chelsea. Ampersand Hotel Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s