Hotel > Australia > CharlestownKahibah > Amore' Boutique Bed and Breakfast Charlestown

 


  

Amore' Boutique Bed and Breakfast Charlestown

4 star hotel    145 Kahibah Road  4.9/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Amore' Boutique Bed and Breakfast Charlestown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Charlestown hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Amore' Boutique Bed and Breakfast Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Kahibah daripada Charlestown, Australia, Amore' Boutique Bed and Breakfast adalah meriah4 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Amore' Boutique Bed and Breakfast mempunyai 4 bijak dan berfungsi bilik dan kadar dari AUD 179 kepada AUD .

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Amore' Boutique Bed and Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Croudace Bay dan Cockle Bay. Redback Solutions dan Belmont Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Charlestown.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kahibah dan Whitebridge yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Charlestown. New Lambton, Kotara dan Cardiff juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Charlestown.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Amore' Boutique Bed and Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Charlestown ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Charlestown Executive Apartments bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Amore' Boutique Bed and Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Panorama Motor Inn dan Apollo International Newcastle, Quality Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Hotel Apollo International yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Amore' Boutique Bed and Breakfast Charlestown.

Amore' Boutique Bed and Breakfast Charlestown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s