Hotel > Australia > MelbourneRichmond > Amora Riverwalk Melbourne

 


  

Amora Riverwalk Melbourne

4.5 star hotel    649 Bridge Road, Richmond  4.1/5 "Cemerlang"  (117 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Amora Riverwalk Melbourne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


101st Kedudukan daripada 408 Melbourne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Amora Hotel Riverwalk Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Richmond daripada Melbourne, Australia, Amora Hotel Riverwalk adalah menarik4.5 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.2. Daripada jumlah hotel 408 dalam Melbourne, hotel ini kini menduduki tempat 101st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 111 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 186 untuk AUD 360.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Amora Hotel Riverwalk terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Hawthorn Bridge dan Victoria Street Bridge. Walmer Street Bridge dan Macrobertson Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 101st dalam Melbourne.

kawasan tempatan perbandingan seperti Richmond dan Cremorne yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Toorak, Kew dan Hawthorn juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Melbourne.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Amora Hotel Riverwalk dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melbourne ke kiri.

Hotel berhampiran Richmond
4 bintang Punthill Serviced Apartments South Yarra Grand dan Apartment2c Somerset yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Andre's Mews dan Richmond Hill Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Amora Hotel Riverwalk.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Amora Riverwalk Melbourne. Amora Riverwalk Melbourne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2661s