Hotel > Amerika Syarikat > Tahoe CityComstock Acres > Americas Best Value Inn Tahoe City

 


  

Americas Best Value Inn Tahoe City

3 star hotel    455 North Lake Boulevard   3.6/5 "Baik"  (50 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Americas Best Value Inn Tahoe City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 7 Tahoe City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Americas Best Value Inn Tahoe City Gambaran Umum
Americas Best Value Inn Tahoe City 3 bintang adalah penginapan sangat selesa dalam Comstock Acres, dalam Tahoe City, Amerika Syarikat. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.3 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 7 di kawasan itu.

Bilik
Americas Best Value Inn Tahoe City mempunyai 46 menarik bilik dan kadar dari USD 92 kepada USD 245.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Tahoe City terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk North Tahoe Fire Protection District Station 51 North Tahoe dan Fanny Bridge. Westshore Community Center dan North Tahoe Fire Protection District Station 54 North Tahoe juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Comstock Acres dan Tahoe Woods yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Sunnyside-Tahoe City, Sunnyside dan Lake Forest juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tahoe City.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Americas Best Value Inn Tahoe City. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tahoe City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pepper Tree Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Americas Best Value Inn Tahoe City. Juga dalam kawasan adalah Tahoe City Inn dan Tahoe City Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Lake of the Sky Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Americas Best Value Inn Tahoe City.

Americas Best Value Inn Tahoe City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s