Hotel > Amerika Syarikat > Oklahoma CityLillard Park > Americas Best Value Inn and Suites-Oklahoma City

 


  

Americas Best Value Inn and Suites-Oklahoma City

3 star hotel    4602 Enterprise Way  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Americas Best Value Inn and Suites-Oklahoma City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


42nd Kedudukan daripada 97 Oklahoma City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Americas Best Value Inn and Suites Oklahoma City Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Lillard Park daripada Oklahoma City, Amerika Syarikat, Americas Best Value Inn and Suites Oklahoma City adalah mudah tetapi menyeronokkan3 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 42nd daripada hotel 97 dalam Oklahoma City berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 36 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 55 untuk USD 65.

Lokasi
Dengan hotel 97 dalam Oklahoma City dan Americas Best Value Inn and Suites Oklahoma City bertaraf 42nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Oklahoma City Fire Department Station 24 dan Response International Group Main Station . Saint Ann Home Oklahoma City Fire Department Station 21 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lillard Park dan Chickasha yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Anadarko, Indian City dan Marlow juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oklahoma City.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Americas Best Value Inn and Suites Oklahoma City. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Oklahoma City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hilton Garden Inn Oklahoma City Airport bintang 3 adalah berhampiran untuk Americas Best Value Inn and Suites Oklahoma City. Juga dalam kawasan adalah Best Value Inn & Suites dan Magnuson Hotel & Meridian Convention Center itu. Untuk pilihan lain cuba Motel 6 - Oklahoma City Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Americas Best Value Inn and Suites-Oklahoma City. Americas Best Value Inn and Suites-Oklahoma City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2974s