Hotel > Amerika Syarikat > GreenvilleAshley Crossing > Americas Best Value Inn & Suites Greenville

 


  

Americas Best Value Inn & Suites Greenville

0 star hotel    2700 Highway 82 East  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Americas Best Value Inn & Suites Greenville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 7 Greenville hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Americas Best Value Inn & Suites Greenville dalam Ashley Crossing
Americas Best Value Inn & Suites Greenville adalah hotel fungsi terletak di Greenville Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 0. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak. Daripada jumlah hotel 7 dalam Greenville, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Americas Best Value Inn & Suites Greenville mempunyai 80 mampu bilik dan kadar dari USD 50 kepada USD 55.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Americas Best Value Inn & Suites Greenville terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Greenville Fire Department Station 5 dan WNIX-AM (Greenville). WDDT-AM (Greenville) dan Greenville Fire Department Station 7 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Greenville.

Apabila Greenville, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ashley Crossing dan Swiftwater, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Refuge, Lakehall dan Myrtle Grove juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Greenville.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Americas Best Value Inn & Suites Greenville dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Greenville ke kiri.

Hotel berhampiran Ashley Crossing
1 bintang Days Inn Greenville MS dan Holiday Inn Express Greenville yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk ECONO LODGE GREENVILLE dan Holiday Inn Express and Suites Greenville adalah alternatif yang hebat berhampiran Americas Best Value Inn & Suites Greenville.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Americas Best Value Inn & Suites Greenville.

Americas Best Value Inn & Suites Greenville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s